Consultor Empresarial

Jordi Sànchez Cairol

Responsable del departament

MBA

He nascut en una família de llarga tradició emprenedora, creixent entre botigues i negocis familiars. Des de ben petit he matinat per ajudar als pares a donar un cop de mà en tot el que calgués entenent que l’empresa comporta responsabilitat, esforç, honestedat i passió.

Després de treballar durant més de 20 anys en diferents empreses catalanes en càrrecs financers o de direcció general he tornat als orígens familiars emprenedors ajudant a altres empresaris i autònoms a liderar els seus projectes amb claredat, acompanyant-los en la presa de decisions estratègiques i de negoci

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses

Laura Gaixet

Auditora inscrita en el Registre Oficial d’Auditors (Núm. ROAC 20855)

Col·legiada 2191 (Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya – CCJCC)

Soc auditora perquè sempre m’ha agradat l’ordre i en la comptabilitat hi vaig trobar l’eina. Però el que més em motiva de l’auditoria és treballar sempre amb l’objectiu de trobar solucions i millores que ajudin als clients a seguir impulsant el seus negocis.

Experta comptable

Silvia Vicente

Graduat Tributari Comptable per la UB.

El que més valoro de la meva especialitat és tenir l’oportunitat d’estar en contacte permanent amb empreses de sectors i activitats molt diferents. Veus moltes formes diferents de gestionar les empreses i n’aprens molt.